Assalammualaikum . Hi ! Terima kasih semua kerana sudi baca blog SHU NAIM :)

Thursday, December 22, 2011

HOI -,-

Assalammualaikum 
Hai !

Tajuk entry tak memasal cri gaduh :P Wey aku dah siap buat . Aku suka aku suka aku suka #Akubajet Jaga lah blog kau nih elok elok yeeeeeeee (: Aku dah buat dah nih . Tinggal header je . Chatbox nih ha tak dapat dapat lagi . Cemana ni? Hihi . Hati aku cakap lawa jugak eh aku buat :P Haha #siott je . Rajin rajin update eh Shu (: Salam , aku nak buat benda lain pulak . Hehe


Boleh tak lawan peace aku? #gelakjahat
Kalau subjek ada pasal blog aku tentu aku A+++ Haha

ERIN'S TYPING :)

Assalammualaikum !
Hey 


Okey , aku kawan sekelas Shu sebenarnya ^^ Saje nak CAPUB .. Teeet :D Dye sendiri yang mintak aku postkan ape ape kat blog dye , sooo , kita kena manfaatkan peluang yang ada :) Perasan pape perubahan tak kat sini ? *blog Shu dah lain ^^ cantik kan ? Shu , aku dah ketandusan idea lah nak tulis .. --' Heheh :) So bye bye ! 

Tuesday, June 7, 2011

I'M SADD

Assalammualaikum
Hi !


My lovely babah 



Sekarang aku nak cite pasal arwah ayah aku.. Haa .. Sedih lah.. Tak tau cemana nak buat supaya hati aku ni happy sikit.. Hari ni genap dua bulan ayah aku meninggal . Sedih glerrr bila teringatkan ayah aku .. Yea lah.. Dah tak der ayah lah katakan.. Kalau korang nak tau .. Hari ayah aku meninggal 17.4.2011.. And date nye sama dengan birthday ayah Erin tau.. And kat sini aku just nak nasihatkan korang supaya hargai ayah korang.. *siapa" yang still ade laaa.. Jangan kurang ajar .. Dengar cakap... And paling penting balas budi dyeorg.. Aku.. ?? Dah lah tak dapat 3.5 dulu.. Tak sempat nak mintak maaf .. And lastly aku jumpa ayah aku time ayah aku hantar aku balik maktab.. Aku tak pernah sangka tu last time aku dapat jumpa ayah aku.. And aku langsung tak sempat nak mintak maaf kat ayah aku.. Tu yang paling penting.. Harap" ayah aku dah maafkan aku.. And sekarang ni aku just boleh tengok gambar ayah aku... Hari tu nasib baik birthday ayah aku , aku sempat wish.. Tak tau pulak tu last time boleh wish.. baru teringat nak beli hadiah kasut kat ayah aku tapi Tuhan dah amik ayah aku dulu sebelum aku sempat jumpa.. Aku pernah cakap dalam hati time aku darjah 4 dulu *Masa tu aku dah duduk kat asrama sampai sekarang* ,  yang aku tak nak ahli keluarga aku meninggal time aku kat asrama.. Sebab aku takut tak sempat nak jumpa untuk kali yang terakhir . Tapi ayah aku meninggal time aku kat asrama.. Terkilan glerr.. Tak tau nak luahkan cemana .. Tapi yang pasti aku sekarang tengah sedih gleerrr and rasa nak nangis.. *Seriously aku tengah nangis daa nie.. Dah lah , aku cite sampai sini je.. Sebab dah tak larat nak tulis dengan air mata berjuraian... Hanya Tuhan yang tau perasaan aku sekarang nie.. Rindu + sedih + terkilan = kecewa.. !! Aku rindu ayah aku...!! Sangat" :'(



Semoga babah ditempatkan di kalangan orang yang beriman . Amin~

Monday, June 6, 2011

SCARYYY

Assalammualaikum 
Hi 



Hai korang . Korang sihat ? Alhamdulillah kepada siapa yang sihat :) Yang sakit tu jangan risau . Adalah hikmahnya tu ye . Hurmm...aku just nak cakap pasal result sekarang nie . I'm so worry right now . Nak tau kenapa ? Sebab tak lame lagi result exam keluar . Argghh takutnyer nak tau keputusan . Korang pun mesti takut jugak kan ? Ye la . Aq dah buat gila2 punya study dah untuk exam kali ni . tapi kalau tak dapat 3.5 jugak , tak tau lah . Aishh...  Cemane ni.. Nanti kan aje lah . But , my mom said that she wanna call pihak maktab !! Tak tau lah untuk apa . Katanya sebab aku nak balik kampung awal . So maybe tak dek kat rumah laa . Sebab nak buat tahlil untuk arwah ayah aku . So nak tau keputusan lebih awal . Cemana ni . Harap" mak aku tak call lah . Ngee~ tak nak aku dengar bom yang keluar dari mulut mak aq nanti . HAHA Sakit telinga aku jadinya . Huh . Da laa . Penat dah nak tulis . Nanti pulak lah aku update .

Saturday, June 4, 2011

OST SECRET GARDEN - REASON (ENG TRANSLATION)

Hyee !
Korang aku nak share OST Secret Garden , Reason pulak !



You don't know who i am
You don't know anything
You'll know me when you love someone
You can't be me
We can't change our hearts
You'll know my heart when you start to love
For the first time i want to keep safe
You don't know that kind of feeling
You can lean againts me,i know it's been really hard
You waited a really long time
Because you came so far,it took a long time,right
It's not just a coincidence,right
My heart knew you first
And says it's been waiting
Love changes many things
It didn't seem like it would change anything
But it's changed even my little habits
I wish you're my last
The person i wish to be with
I hope it's you
You can lean againts me,i know it's been really hard
You waited a really long time
Because you came so far,it took a long time,right
It's not just a coincidence,right
My heart knew you first
And says it's been waiting
It's been love for a long time
I LOVE YOU
I will shout to the world
Now i will take care of you
Even though my body has changed,my heart is here
My heart knew you first




Friday, June 3, 2011

OST SECRET GARDEN - THAT MAN (ENG TRANSLATION)

Assalammualaikum 
Hi 
Aku nak share lagu That Man OST Secret Garden . Siapa yang penah tengok cite ni mesti tau . Fahamkan maksud lagu ni . Aku suka sangat lagu ni .

I just love that man
I love him wholeheartedly
I follow him around like a shadow everyday
That man is laughing and crying

Just how much more do I have to gaze at you alone
This love that came like the wind
This beggar like love
If I continue this way, will you love me ?

Just come a little nearer
One step closer but flee with 2 legs
I'm~ who love you
Next to you now

That man who comes
That man is cautious
That's why you have to learn to smile
What~ he can't tell his bestfriend
His heart is full of tears

That's why, that man
When he loved you at the same way
Yet another fool
Yet another fool
Can you hug me before you go ?

I wanna receive love
Everyday in my heart, just in my heart
I shout and that man is next to me again
That man is not me
He doesn't know coz he is fool

Just how much more do I have to gaze at you alone
This love that came like the wind
This beggar like love
If I continue this way, will you love me ?
If I told you
Will you smile 4 me
Broken angel
I only see you
Call your name

My eyes

Monday, May 30, 2011

MASALAH MASALAH

Assalammualaikum and Hai !



Hurmm . Not anything around us happened for a good thing right ? What happened to me right now ? There is a BIG problemm that I need to solve . I dont want to say it here , but all I want right now is just to have some peace can I ? Hurmm Maris maafkan aku yee pleaseee . Harap sangat kau memang boleh maafkan aku okayy ? Tu je aku nak cakap . Sorry Sorry Sorry .

Saturday, May 28, 2011

SUDAA BARU MAA

Assalammualaikum 
Hi !

Cuba tengok blog aku sekarang . Amacam ? Oke lahh daripada yang dulu punya kann kann ?
Maybe mcm kosong ja kann . Tak pe , nanti blog nih da jadi hot , baru kau tau jeles ngn aku . Wekk :P . *perasan sendiri* . Hahah , blog nih NAJWA SYAFIQAH yang tolong buatkan . She is my friend tau . Mata selalu aje sepet timee nak ambil gambar . Jap , jap ! Nak cite pasal siapa sebenarnya ni ? Blog aku kann , bkn Nawa . Nanti terbalik plak Nawa yang hot , bukan blog aku yang hot . HAHAH , Aq pulak yg jeles .Apa apa pun thank you so much NAWA . So apa kata korang pulak ? :)

 
Copyright © All Right Reserved by Shu Naim