Assalammualaikum . Hi ! Terima kasih semua kerana sudi baca blog SHU NAIM :)

Monday, February 6, 2012

JANGANLAH GADUH GADUH -.-"

oke , kita mulakan majlis kita dengan umul kitab Al-Fatihah . .
nak tau kenapa aku suruh baca Al-Fatihah ?
supaya nanti kurang tak terkejut dan insyaAllah korang sabar je la . .
oke , nak tau kenapa ? hari nih memey gila punya HOT STORY lah !
dah name pon blog Hot Story kan ?
entry nih sebenarnya pasal budak batch aku gado dengan batch form5
she's very BRAVE TO DEATH you know ! *highligh skit pekataan :)
korang semua mesti nak tau kenapa kan ?
wait for a while oke ? aq letak nih . . nak kasi korang jelas sikit pasal benda nih . .
tapi kena janji dulu , korang ponn ta bley marah2 atau cari gado kat sesapa ok ?
faham ? oke , goood , nasib baik senang faham :D

Putra Husali went from being "in a relationship" to "single."

· · 4 hours ago

    • Nurul Ain ‎-,- putus hati ke ?
      4 hours ago ·

    • Putra Husali haha..xde r..aritu kn aq in relationship ngan meon..
      4 hours ago ·

    • Nurul Ain ‎=,= selekeh gay . then ur the boy , and he is the girl ?
      4 hours ago ·

    • Putra Husali haha..saje2 r..xkn ngan ******* kot..nnt ko mrh lak kan..XD
      4 hours ago ·

    • Nurul Ain ‎=,= TAK HERAN . tak nak ngan kak ***** ke ? ;D
      4 hours ago ·

    • Putra Husali ahaha..ape la..bkn ade ape2 pn..
      4 hours ago ·

    • Nurul Ain yeke yeke ^^ . aku antara orang yang last tau bende alah tuh dalam batch aku :P
      4 hours ago ·

    • Putra Husali bende ape ?
      4 hours ago ·

    • Nurul Ain that rumours lah -,-
      4 hours ago ·

    • Putra Husali owh..biar je la..
      4 hours ago ·

    • Nurul Ain oh yeahh . rumours pasal aku pun spreaded . and macam macam akak f5 bgtwu aku -,-
      4 hours ago ·

    • Putra Husali haha..yolah ain..xp
      4 hours ago ·

    • Nurul Ain HEISH . KAU PUNYA PASAL TAU TAK =,=
      4 hours ago ·

    • Putra Husali otak kau..aq plak..
      4 hours ago ·

    • Nurul Ain haha . mana aku tau siapa sebabnya . hey . kau genius kan ?
      4 hours ago ·

    • Putra Husali otak kau..pointer aq mcm harem jer..
      4 hours ago ·

    • Nurul Ain alalalalala . ok lah tuh . 2.00 above .
      4 hours ago ·

    • Putra Husali apsal ttibe tnye genius plak ?
      4 hours ago ·

    • Nurul Ain err , ^^
      4 hours ago ·

    • Nurul Ain carik topik lain ;D
      4 hours ago ·

    • Putra Husali ko crik r..
      4 hours ago ·

    • Nurul Ain maksud aku , haish , susahlah cakap dengan kau nih -,-
      4 hours ago ·

    • Putra Husali haha..cmtu lak
      4 hours ago ·

    • Nurul Ain eh . jadik f5 susah eh ?
      4 hours ago ·

    • Putra Husali ssh gak r..lek jer..ko lmbt lg
      4 hours ago ·

    • Nurul Ain dua tahun tak lama (: kejap je .
      3 hours ago ·

    • Putra Husali yelar2..ko kls brlian kan ?
      3 hours ago ·

    • Nurul Ain tak zamrud ;D yelah berlian (:
      3 hours ago ·

    • Putra Husali owh..ok2
      3 hours ago ·

    • Nurul Ain apa pasal ?
      3 hours ago ·

    • Putra Husali xde pape la :)
      3 hours ago ·

    • Nurul Ain dhoe , kenapa kauorang kacau wani ? aku pelik o_O
      3 hours ago ·

    • Putra Husali mane aq tau..aq pn plik..xp
      3 hours ago ·

    • Nurul Ain ye keee O_o
      3 hours ago ·

    • Putra Husali yer ain..
      3 hours ago ·

    • Nurul Ain baik lah . -,-
      3 hours ago ·

    • Putra Husali baik per ?
      3 hours ago ·

    • Nurul Ain alaa , kan aku dah cakap , cakap ngan kau nih memang susah . =,= tak de pape lah .
      3 hours ago ·

    • Putra Husali haha..batch ko ade kutuk aq x..
      3 hours ago ·

    • Nurul Ain tak , diorang kutuk zuq dengan ikhwan jeh ;D kitorang kan kejam ^^
      3 hours ago ·

    • Putra Husali haha..ok2..bgs la x kutuk aq..:)
      3 hours ago ·

    • Nurul Ain aku selalu kutuk kau ;D jk jk .
      3 hours ago ·

    • Putra Husali owh..yela..ngan sape ko kutuk aq bese..xp
      3 hours ago ·

    • Nurul Ain dengan anjing belakang asrama aku ;D
      3 hours ago ·

    • Putra Husali owh..ptt tgk ko da mcm anjing dh..XD
      3 hours ago ·

    • Nurul Ain ‎=,= ikhwan la anjing .
      3 hours ago ·

    • Putra Husali why ?
      3 hours ago ·

    • Nurul Ain dengan ini , saya , NURULAIN SAFIQAH , selaku wakil batch 10/12 , ingin membuat pengakuan , kami sangat benci die . atas sebab sebab tertentu yang menjadi rahsia batch kami (:
      3 hours ago ·

    • Putra Husali xbaek tau bnci org..xpe la jgn bnci aq k..:)
      3 hours ago ·

    • Nurul Ain ala . aku tau die baby drug kau -,- dah die memang patut dibenci . dah lah selekeh . tak de sebab untuk aku benci kau putra oii .
      3 hours ago ·

    • Putra Husali baby drug tu per ?
      3 hours ago ·

    • Nurul Ain ala , macam besties la . kind of .
      3 hours ago ·

    • Putra Husali owh..ok2..
      3 hours ago ·

    • Nurul Ain pesal parents kau letak nama putra ha ? act , dari masa keciklagi aku pikir , kenapa orang letak nama anak mereka , putera , putra , putri or puteri . -,-
      3 hours ago ·

    • Putra Husali saje2..mner la aq tau..tnye r bpak aq
      3 hours ago ·

    • Nurul Ain alaa . tak kan kau tak pernah tanya . and apa maksud nama kau -,-
      3 hours ago ·

    • Putra Husali anak lelaki raja
      3 hours ago ·

    • Nurul Ain husali ?
      3 hours ago ·

    • Putra Husali ade la..:)
      3 hours ago ·

    • Nurul Ain alaaaaaa . tu pun rahsia ke -o-
      3 hours ago ·

    • Putra Husali rahsia negara..:)
      3 hours ago ·

    • Nurul Ain kfoineee -,-
      3 hours ago ·

    • Putra Husali haha..xde nk share pape secret ker..
      2 hours ago ·

    • Nurul Ain what secret ?
      2 hours ago ·

    • Putra Husali ape2 la..
      2 hours ago ·

    • Nurul Ain dah tak de rahsia dah . -,- biggest secret pon dah tak secret . mati aku ari tuh kene serang ngan kak syasya -,-
      2 hours ago ·

    • Adam Van Othman wei, gemok bodoh hodoh!! putra jgn terase, batck ko kutuk zuq ngan ikhwan, korang sampah doe, mke longkang otak mcm bdak2, ko ckp ikhwan anjing, padehal korang yg anjing,stanby batch ko blek mktb,
      about an hour ago · · 2

    • Amy Nashuha baik laa bangg , haha
      50 minutes ago ·
  • oke . . aku menyibuk jap kat sini . . korang dah faham kan ?

oke nampak dah macam mana bole jadi gado ? =.='
heshh . . sabar je la kan . we will wait and see je lah ape yang akan jadi
kat maktab nanti . dah memang salah kita kan ?
nak buat cam ner , ni dah sampai kak amy nasuha , kak cha dengan adam
marah2 kott + bagi warning lagi tau ! erghh . . DEATH !
nanti dah confrem2 budak laki batch aku jugak yang kene ,
so pity to them :( , not their fault ! tapi still kene jugak . .
tapi kalau pasal COUPLE , sah2 budak perempuan yang kene ,
*hah , suda2 , tak perlu dibahaskan sape yang kene sekarang nih ,
#tengah panas nih , tapi nak tau ape yang lagi panas sekarang ?
oke ikuti lah episod melodi pada minggu ni ! zasss , , ! :)

oh kauu , mengumpat batch akuu , standby balik maktab betinaaaaaaaaaaa !
· · about an hour ago ·

    • Amanina Rahman sabaauu Amy
      about an hour ago ·

    • Wani Norman sape sape ?
      about an hour ago ·

    • Shirah Azlan woii, marah betulll, bhahahaha
      about an hour ago ·

    • Amy Nashuha haha , bisauu la tuu
      about an hour ago ·

    • Amy Nashuha haha , marah ? takde la marah mana , Wani Norman: eh , taktau ?
      about an hour ago · · 1

    • Shirah Azlan da sampai tahap betina tu, marah laa kan gilaa -_-
      about an hour ago ·

    • Amy Nashuha jyeahh ! haha , mmg la , bpk nak ngumpat open gila , kalau zuq ikhwan tauu , haihhh
      about an hour ago · · 2

    • Dzarah Nafisah Mazlan spe wei ?
      about an hour ago ·

    • Amy Nashuha haha , tak kn tak tau ,
      about an hour ago ·

    • Shirah Azlan dz ketingalannn, hahahaa, aku org first ~!
      about an hour ago ·

    • Amy Nashuha zuq dah tau ?
      about an hour ago ·

    • Amanina Rahman suma tnya sape, aku pun nak tnya laa Sape dia tu, amy?
      about an hour ago ·

    • Wani Norman kita rasa kita tau .
      about an hour ago · · 1

    • Amy Nashuha kang aku post link ni karang , haha
      about an hour ago ·

    • Dzarah Nafisah Mazlan aq x tau r wei , hmm
      about an hour ago ·

    • Amanina Rahman cepat post Aku tak sabauu nak tau ni hhaa
      about an hour ago ·

    • Amy Nashuha Wani Norman bgs lah kalau wani tau , boleh tlg nasihat2 skit ,
      about an hour ago · · 1

    • Amy Nashuha haha , aku tak nak aibkn dia
      about an hour ago ·

    • Intan Yusrina sape sape ny?
      about an hour ago ·

    • Dzarah Nafisah Mazlan alaa, batch mne wei ?
      about an hour ago ·

    • Syaza Raman PANAS NYE HATI -,- nak kutuk pon jangan laa open .
      about an hour ago · · 2

    • Amy Nashuha nk bg tahu zuq lahh , haha
      about an hour ago ·

    • Amanina Rahman kat blog ke fb ni? kompiusss
      about an hour ago · · 1

    • Wani Norman yeah . kita dh tau . Kita wakil batch kita nak mintak maaf sebab dia dh ckp lebih daripada batas . saya mintak maaf
      about an hour ago · · 2

    • Amy Nashuha tak main wakil , suruh dia sendiri mintak maaf , haha . bkn dgn ktorang , dkt tuan pny badan
      about an hour ago · · 2

    • Syaza Raman wani , she shouldn't behave like that . kan satu batch dah marah !
      about an hour ago · · 1

    • Amy Nashuha jgn kacau batch kami , haha
      about an hour ago · · 1

    • Amanina Rahman alaaaaaaaaaaaaaa
      about an hour ago ·

    • Wani Norman hemmmm , saya pun nak mintak maaf sebab dia ckp mcm tu . dia dh tahu belum ?
      about an hour ago ·

    • Amy Nashuha haha , wani tak salah la , ntah dia , akk pn tak tauu .
      about an hour ago ·

    • Syaza Raman out , nak sejukkan hati :)
      about an hour ago · · 1

    • Wani Norman nnti kita cakap kat dia .
      about an hour ago ·

    • Amy Nashuha cehh , pkwe kena kutok , mmg la marah , haha .
      about an hour ago · · 1

    • Wani Norman hahaha . sorry again and again .
      about an hour ago · · 1

    • Amy Nashuha dimaafkan .
      about an hour ago · · 1

    • Haziq Iqmal shitto !
      32 minutes ago ·

    • Wani Norman sorry bro .
      31 minutes ago ·

    • Amy Nashuha haha , tahan sikit Haziq Iqmal
      31 minutes ago · · 1

    • Amy Nashuha makk aihh , takotnya bang ! haha
      28 minutes ago ·

    • Khairul Hamizan sape amy ?
      20 minutes ago ·

    • Shikin Ahmad pe cte dy?
      12 minutes ago ·

    • T-ahh ChickyPie akak2 abang2 MINTAK MAAF BANYAK2 :(
      11 minutes ago · · 1

    • Khairul Hamizan ad kmbing da msuk kndng harimua nmpk nya
      10 minutes ago ·

oke ni baru kak amy , kak cha belom lagi ,
BTW , kak amy saya nak mintak maaf sesangat bagi pihak batch saya !
SORRY SANGAT SANGAT . . !

kan satu batch dah marah , tue laa . junior , jangan pandai [andai nak kutuk kalau tak reti cover -,-
· · about an hour ago ·

oke . lagi sekali ampun dan maaf saya minta banyak2 dari kak cha
jyugak atas kesalahan batch saya ! :)
*harap dimaafkan

batch ko dh kambing, nk mengembek kkt fb plak, masuk gaung la cial, sumbat drumstick kang, mkn ko,
· · about an hour ago ·

adam pulak . aku wakil batch aku nak mintak maaf ,
tau , kau marah kiteorang gila2 kan ? sory sangat !
oke , akhir kata , saya nak wakil kepada batch form 3 2012 ,
nak mintak maaf sangat-sangat dekat akak-akak dan
laki-laki batch form 5 2012 !
harap semua dapat maafkan kesalahan kami ,
kami tau akak dan laki batch akak semua nya mesti tengah HOT gilakan
pasal benda nih , sorry 2x . .
kepada batch aku yang lain , tolonglah jangan cari pasal lagi ,
cukuplah sekali er kita buat silap , ta nak lah ada gadoh2 lagi ,
macam taun lepas tuh , :P
lagipon taun lepas kan batch form 5 ni jugak yang ade backup kita kan ?
kan kita saling backup-membackup :)
HOPE , sangat kita semua dapat berbaik macam dulu lagi !

MINTAK MAAF lagi sekali ! HOPE boleh baik semula :) !
 
Copyright © All Right Reserved by Shu Naim