Assalammualaikum . Hi ! Terima kasih semua kerana sudi baca blog SHU NAIM :)

Monday, May 27, 2013

UKISS 0330 (REPOSTING)

Assalamualaikum and good  night to my Readers ~ ^^



Yeah , it has been forever since i've posted before .
So , today , i'm gonna post something , 
Abrutly rasa rajin plak  nak post :p
Theres nothing actually , just video yang aku baru record tadi :)
U-KISS 0330 , without backup , and just a toy one , not a true keyboard nor piano ;')
Thats mean , sounds dye tak dek lah best mane , but better lah ..
Daripada yang kat DDO MRSM Muar even yg tuh organ right ?
Dedicated this to Hasmah , Mariah , Emma and At ^^
So , wanna try to hear it ? Let's enjoy ;)
InsyaAllah merdu ~ Merdulahh sangat :p 









Sorrylah kalau mmg seriously tak best and just wasted your time , but its better for me  to try it right ? :)

Friday, March 29, 2013

TWEET DONGHAE (SUPER JUNIOR)

Assalamualaikumm Readers ~ :D 


Hee :D hari nih tiba2 rajin plak post something :) Tapi hari nihh punya simple jer and just for kpopers . Sorry for yang lain tuh kay :) Nih tweet latest Donghae kat Twitter ^^



Okay tu je sebenarnya HAHAHA Kay tak lawak -.- Tak ekceli tengah bosan ni . Ahh mengarut je . Bye Readers ~ See u next time C=

Monday, February 11, 2013

SAMBUTAN MAULIDUR RASUL 2013 MRSM MUAR

Assalamualaikumm Readers ~ ^^
Hye ! 

 Hai semua . Lamanya saya tak update kan ? So sekarang nih baru nak update, nih pun curi-curi masa je :) So, the tittle is about Maulidur Rasul right? Hurmm, nak citerr nih, baru" nih kat maktab baru lepas sambut hari Maulidur Rasul. Asrama ATT aras bawah kena pakai jubah hitam and furdah merah . Sumpah cantik woo ~ Macam minah Arab gi tuh ... Cewah , melebih betoll.. Aku lah tuh antara penduduk ATT aras bawah :) *nak cakap diri sendiri cantik macam minah arab sebenarnya nih* Haha :D Okay,, Pape pon hari tuh memang best, dengan makeupnyer lagi, furdah nye lagi, budak laki memang susah nak cam lah ! Tapi kitaorang dapat tempat ketiga je.. :( Tapi still okay lah kan ? Dapat lah no jugak daripada tak dek kan ? Okayy sampai sini je, sekarang nak kasi korang tengok gambar aku dengan kawan" aku masa tuh, tapi semuanya dah edit :) Ade lagi yang tak masuk kan sebab belum edit, so tunggu je lah nanti kay :)
                         
                                      Gambarnya :)                                     


Me and Nia

Me and At

At *macam minat arab betul


At again . I luv this picture !


Again Me and Nia . Gambar je edit style lain


Again again and again








Again ~~


I LOVE THIS ONE !








Kay this is me

Do i look like a killer ? luls












  Selfie Selfie

Do we look alike ? Bcs people kept saying that









Mesti nampak serabut kan ?



Kay thats all . Hahahah Okay act bukannya banyak pun gambar . Gambar aku , At Nia aje manjang . HAHAHA . Then semua gambar tu aku just edit style lain" luls .If you probably love any of thos edited photos just tell me ! Hehehe
 
Copyright © All Right Reserved by Shu Naim