Assalammualaikum . Hi ! Terima kasih semua kerana sudi baca blog SHU NAIM :)

Monday, August 22, 2016

Blogku Berhabukkss

Ya Allah lamanya aku tak update blog aku ni kan? Setahun lebih dah. *tiup screen* Konon dulu berazam nak post selalu. Atleast sebulan sekali. Puihhh hahahahaha kayy ni aku dtg jenguk je kay. Nanti aku cerita pasal Unikl Rcmp, pasal life aku as pharmacist-to-be and so on. Okayyy 😉 Sebab nak cerita dari first masuk RCMP nih dari orientasi tapi en gambar maps ke benda alah ape semua yg supposed to be aku snap and masukkan semua kat rumah sewa 👉👈 hmm so pikir jap nak main skip ke cemana eh hahahah

Oh yee. I duduk dekat rumah sewa dah sekarang since i dah habis one year hiks *flip hair*

Okaylahhh. Tu je kut. Nanti aku fikirkan nak cerita start short sem or dari orientasi. Short sem tu ape?  Hah tunggu aku cerita nanti hehehe. Byeeee 😚


No comments:

 
Copyright © All Right Reserved by Shu Naim